websikehealthcheck

Rólam

 

Szokolai Balázs vagyok, favágó, fa-eltávolító szakember.

Fák, bokrok teljes eltüntetésében tudok Neked segíteni, ez a specialitásom.
Először alpintechnikával, teherkötelekkel biztonságosan a földre juttatom az ágakat, a törzs darabjait. Majd elszállítjuk a zöldhulladékot, végül pedig a földben maradt tuskót is eltüntetem, így akár ültethetsz is a helyére!

Házilag még egy tujasor visszavágása is egy kockázatos művelet, szerintem nem éri meg hetekig lábadozni egy félresikerült létrás mutatvány miatt. Bízd profira!

 

Szokolai Balázs vagyok, favágó, fa-eltávolító szakember.

 

Ipari alpinista képesítésem révén a magasban is biztonsággal mozgok.

 

Profizmus és minimális kockázat

Fontos tudni, hogy a talajtól 2 méteres magasságtól bármilyen munkavégzés magasban végzett munkának tekintendő, és a törvények már egyéni védőfelszereléseket, zuhanásgátló eszközöket írnak elő.
Sajnos több ügyfelem is mankóval, vagy begipszelt kézzel várt: Megpróbáltak egy diófa ágat levágni, vagy a tujasort szintre metszeni, és a leeső ág őket is vitte magával.
Ipari alpinista képesítésem révén a magasban is biztonsággal mozgok. Nem bátrabb vagyok, csak a felszereléseim révén a minimálisra tudom csökkenteni a kockázatot. Biztosító eszközök nélkül én se megyek fel sehova.
A legfontosabb a munkámban, hogy a környező értékeket megóvjam. Se fa, se ág nem fog a tetőre, kerti kiülőre, virágokra, vagy autóra zuhanni. Minden esetben felmérem helyszínt, mert sajnos a fényképek-videók nem adják vissza a valós méreteket.
Tisztességes, reális, tételes ajánlatot állítok össze a munka előtt.

Leggyakrabban ezekkel a feladatokkal bíznak meg:

  • Villany-internet vezetéket csapkodó ágak leszedése;
  • Óriási, sokat szemetelő fenyő kivágása-eltávolítása;
  • Tuják-tujasorok visszavágása;
  • Ereszcsatorna kitakarítása (bizony, az is magasban végzett munkának minősül!)
  • Ház fölé lógó ágak leszedése (így lesz tele az eresz levelekkel)
  • Kiszáradt, beteg, vagy csak útban lévő fák kivágása, eltávolítása gyökerekkel együtt.

Ha neked is segítségre van szükséged ezekkel a teendőkkel kapcsolatban, üzenj nekem itt az űrlapon és amint tudok, válaszolok!